zondag 14 mei 2023

Sketch op herhaling

Mijn moederdag begon goed, ik mocht wat langer in bed blijven liggen en werd verwend met een mooie knutsel van onze zoon (inclusief opzegversje, zo aandoenlijk vind ik dat!) en een geurtje en een bloemetje van mijn man. Nu het ontbijtje achter de kiezen en toch nog even een blogpost tikken (want ik heb nogal wat kaarten gemaakt de afgelopen dagen) voor ik met mijn zoon naar de kerk ga.

De sketch van Knutsels en Kadootjes was zo'n leuke, daar maakte ik met plezier nog een kaart voor. Ik vind het bijna jammer dat je maar twee kaarten mag insturen, want ik heb nog wel wat ideetjes. Nou ja, die stuur ik dan wel gewoon op of stop ik in de voorraaddoos.

Deze kaart is inmiddels al verstuurd, hij is bij een lieve vriendin beland die wel een dikke knuffel kan gebruiken. Ik heb nog geen berichtje gekregen dat ze hem heeft ontvangen, maar zij heeft geen weet van mijn blog, dus ik durf hem wel te plaatsen...


De kaart is wel een lekkere mix van materialen geworden. Het achtergrondpapier komt uit een Flow book for paperlovers. Het papier van de rechthoek, de tekststempel en de planten en vaasjes zijn allemaal van Marianne Design. De hanger voor de plantjes is van Amy Design.


Challenge:
Knutsels en Kadootjes - sketch


Een fijne moederdag gewenst!
Of ook een dikke knuffel voor jou, als je dit een moeilijke dag vindt...

Groetnis, Nynke

12 opmerkingen:

  1. fijn om zo verwend te worden
    wat een mooi kaartje heb je gemaakt met de leuke sketch, leuk de plantjes en het leuke dp soms is het inderdaad jammer als je maar 2 kaarten in mag sturen want ik vind deze sketch ook zo leuk
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je dag is goed begonnen, fijn toch.
    Je kaartje is super leuk.
    Groetjes Elle-Jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit is een heel leuk kaartje. Plantjes op een kaart is altijd tof x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een superleuke kaart met deze sketch. Het achtergrondpapiertje is echt heel leuk bij de rest van de materialen. En fleurige kaart om iemand op te fleuren.
    Fijne moederdag verder. Hier komen de kids en aanhang straks barbequën.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige kaart zo fris ook in deze kleuren, fijne moederdag.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hele leuke kaart heb je gemaakt Nynke.
    Aaahh, zo leuk je zoon met een opzeg versje. Dat doet me denken aan onze zoons. Het was zo'n leuke tijd. Nu is de oudste pas zelf vader en ook dat is natuurlijk weer heel erg genieten.
    Je hebt vast een fijne moederdag gehad.
    Groetjes, Yvonne.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke kaart gemaakt met de leuke sketch
    Groetjes Karien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hij is heel leuk Nynke! Dank je wel voor het weer meedoen! En ik kan je verklappen dat je de volgende challenge bij ons deze sketch weer mag gebruiken! Heb ik zelf ook gedaan als voorbeeld ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat fijn dat je zo'n geslaagde moederdag hebt gehad Nynke. Je hebt een mooie kaart met deze sketch gemaakt, leuk die gestanste plantjes bij het dessin-papier. Ik heb veel moois bij je gemist, ik zie je niet in mijn leeslijst verschijnen. Ik heb nu een reactie van jou bij iemand anders aangeklikt om op je blog te komen. Heel vreemd want ik sta nog wel tussen je volgers.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb een heerlijke lunch van mijn dochter gehad. Ik moest eerst naar Drachten voor de verjaardag van mijn vader. Toen ik weer thuis kwam, stond de tafel gedekt.
    Je kaartje is weer heel mooi!
    Dank je wel voor je deelname bij K&K.
    Lieve groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw, mooi.
    Komt zeker ook door de mooie kleuren van het dp.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achterlaat. Ik lees ze altijd met veel plezier!