vrijdag 10 november 2023

40 jaar getrouwd

 Eergisteren een klein caravannetje, nu een grote. Gisteren waren mijn ouders namelijk 40 jaar getrouwd en daar moest natuurlijk een mooie kaart voor gemaakt worden. Ik nam maar weer hun caravan als inspiratiebron en zette hem op een stil plekje in de natuur. 


Hoewel ik de caravan van Marianne Design prachtig vind, vind ik hem wel wat groot. Ik maakte weer een 5x7 inch kaart, maar ik had nog niet veel ruimte over om een uitgebreid tafereel op te bouwen. Voor een volgende kaart zou ik denk ik een A5 formaat kiezen.
Voor het landschap en de vogels gebruikte ik snijmallen van AVEC/Love2Craft, de bloemetjes zijn van Amy Design. Het merk van de bomen ken ik niet, die kocht ik ooit eens tweedehands. 

Groetnis Nynke woensdag 8 november 2023

Verjaardagskaart voor heit

 In augustus was mijn heit jarig. Waar ik de afgelopen jaren steeds een kaart met een stormlamp voor hem maakte (want hij verzamelt die dingen), had ik daar deze keer niet zoveel inspiratie voor.
Gelukkig houden mijn ouders van kamperen, ze hebben een prachtige Eriba caravan met rode accenten. Daar kon ik ook wel wat mee!

Ik gebruikte papier van Craft Sensations en 3d snijmallen van AVEC/Love2Craft. Het caravannetje heb ik al heel lang, weet niet meer waar dat vandaan komt.

En, altijd iets om blij van te worden: 
een top 3 plekje bij Carlins kaartenparadijs 
 

Groetnis Nynke 
maandag 6 november 2023

Slinger voor Hylke

 Een paar weken geleden werd onze lieve oudste zoon Hylke 7 jaar. Hij keek er al tijden naar uit en was dan ook erg blij toen het eindelijk zover was!


Voor zijn verjaardag maakte ik deze slinger in Spiderman thema. Hij was er gelukkig blij mee en ik kreeg er een dikke knuffel voor.

De Spiderman snijmallen bestelde ik bij AliExpress, maar wat ik daar nu verder nog mee moet maken, dat weet ik niet...
De snijmal voor de vlaggetjes is van Action, en daar ben ik wel blij mee. Ik hoop de komende tijd wat vaker zo'n slinger te kunnen maken, in andere thema's. 

Het leeuwendeel van deze slinger maakte ik staand bij de strijkplank, met kleine Jelle in de draagzak. Ik had gehoopt dat het slapen zo langzamerhand wel wat makkelijker zou gaan, maar Jelle in een bedje laten slapen, dat krijgen we alleen 's avonds en 's nachts voor elkaar. Dit betekent dat ik nog niet zo veel aan knutselen of bloggen toe kom als ik graag zou willen. Hopelijk komen er betere tijden aan, maar voor nu probeer ik mij er maar een beetje bij neer te leggen. 

Ik ga proberen komende week weer eens langs te komen bij jullie!

Groetnis Nynke