dinsdag 30 november 2021

Nog een grote chocolademunt

Vorige week dinsdag liet ik al drie chocolademunten zien die ik maakte als schoencadeautje voor mijn zoon en onze nichtjes. Ik had er nog één liggen die ik niet zo aansprekend vond voor jonge kinderen. Een week geleden had ik nog geen idee waar de munt heen moest, maar gisteren heeft de munt een plekje gekregen. Ik gaf hem aan mijn lieve duo-collega die wel even een hart onder de riem kan gebruiken.


Stiekem vind ik zelf deze munt het mooist. Ik ben echt een beetje verliefd op deze silhouetten. Zou ik dan toch nog eens moeten investeren in materialen voor Sinterklaas?


Gebruikte materialen: 
Marianne Design Paper set Sint & Piet  
Marianne Design Creatable Horizon Amsterdam LR0494
Marianne Design Creatable Sint & Piet LR 0496
CarlijnDesign Cirkels CDSN-0122 
Carlijn Design Clear stamps Alfabet Modern CDST-0046Groetnis, Nynke


maandag 29 november 2021

Hiep hoera, 7 jaar!

Gisteren had ik een goede dag, en heb ik heerlijk een avondje geknutseld. Ik heb dit blogje er meteen maar achteraan getikt, nu ik er de energie nog voor heb...

Deze kaart maakte ik voor Nienke. Ze is vandaag jarig en ze wordt 7 jaar. Het cadeautje kan ik nog even niet langsbrengen, maar een kaartje sturen kan natuurlijk wel!
Ik gebruikte materialen van verschillende merken, ook wel eens leuk. Vaak grijp ik naar mallen van hetzelfde merk, omdat het dan over het algemeen goed bij elkaar past, maar deze keer werd een beetje een ratjetoe.


Gebruikte materialen: 
Marianne Design Collectable Eline’s Paard & Eenhoorn COL1408 
CarlijnDesign snijmallen Gefeliciteerd Hoera CDSN-0126 
Love2Craft Cijfer snijmal
CraftSensations designpapier


Groetnis, Nynkedonderdag 25 november 2021

Kerstkaart week 47

 Vandaag een kerstkaartje dat ik al in de herfstvakantie maakte. Het was voor een kleurenchallenge waar kraft en rood werd gevraagd. Ik heb hem alleen nooit ingestuurd, kwam er met mijn coronavermoeidheid niet aan toe. 


Ik heb er weer eens een CAS kaart van gemaakt. Dat is een stijl die ik echt meer ben gaan waarderen! Ik vind dat nog niet zo gemakkelijk hoor. Ook bij deze kaart zie ik wel weer wat dingetjes die ik bij een volgende keer anders zou doen. Zoals de strook embossing, die zou ik met foamtape opplakken, voor wat meer diepte.


Gebruikte materialen:
AliExpress snijmal Kerstster 
Marianne Design Designfolder Japanese star DF3445 
Marianne Design Craftable Kan met bloemen by Marleen CR1499 
Carlijn Design Clear stamps Moderne Kerst CDST-0037


Challenges:


Groetnis, Nynke


dinsdag 23 november 2021

Sinterklaas - schoencadeautjes

 In oktober riep ik dapper dat mijn energie weer aardig terug begon te komen, na ziek te zijn geweest van het coronavirus. Daar heb ik behoorlijk op terug moeten komen. In de herfstvakantie ging het prima hoor, maar zodra ik weer begon met werken, viel het me vies tegen. De eerste weken kwam ik eigenlijk niet verder dan werken, eten, lezen en slapen. En nu nog moet ik activiteiten in mijn vrije tijd spaarzaam plannen. Gelukkig lukt het werken weer én gisteren en vandaag heb ik eindelijk ook weer lekker gefreubeld.


Een knutselvriendin stuurde een appje, of ik weer eens zin had om samen te knutselen. Hoewel ik nog niet veel inspiratie had, zei ik toch ja. Ze liet me weten dat ze van een kennis een aantal Sinterklaas-snijmallen te leen had, en of ik het leuk vond als ze die mee zou nemen. Nou, echt wel! Daar kreeg ik wel inspiratie van.


Ik had bij Marleen van der Most zulke leuke versierde XL chocomunten gezien, daar wilde ik ook wel eens een poging aan wagen. Man, wat was dat leuk! Gisteravond tijdens de knutseldate veel materialen gestanst en in elkaar gezet en vanochtend de munten afgemaakt.


Ik maakte er vier (want één is veel te weinig). Drie daarvan zie je hier. Eén voor onze zoon, en twee voor mijn nichtjes. De vierde heb ik nog geen bestemming voor. Die is zeker ook mooi geworden, maar vind hem niet zo geschikt voor jonge kinderen. Hopelijk vindt die ook nog een plekje...


Gebruikte materialen:
Marianne Design Craftable Present Bag by Marleen CR1487
Marianne Design Craftable Presents by Marleen CR1488
Marianne Design Craftable schoentje zetten by Marleen CR1489
Marianne Design Creatable Sinterklaas LR0446 
Marianne Design Collectable Eline’s Paard & Eenhoorn COL1408 
Marianne Design Paper set Sint & Piet 
Marianne Design Clear stamp Kerstpost by Marleen CS1069 
CarlijnDesign snijmallen Cirkels CDSN-0122


Challenge:


Groetnis, Nynke