donderdag 29 april 2021

Kerstkaart week 17

 Het leuke molletje kreeg ik op mijn verjaardag, maar hij was nog niet een keer bevrijd uit zijn verpakking. Daar moest maar eens verandering in komen en ik vond de wekelijkse kerstkaart een mooie gelegenheid ervoor. Ik struinde wat rond op Pinterest en liet me inspireren door deze kaart van Cecile. 


Ik maakte er eigenwijs een een A6 kaart van, maar de volgende keer wordt het toch een vierkante. Dat geeft toch net even wat meer ruimte!
Deze kaart stuur ik weer in bij 52 Weeks to Christmas en Crafty Hazelnut's Christmas Challenge.

 

Gebruikte materialen: 
Marianne Design Collectable Eline’s Mol COL1488 
Marianne Design Craftable Trees by Marleen CR1483 
Marianne Design Craftable Mailbox by Marleen CR1519 
Marianne Design Creatable Classic Mailbox LR0275 
Marianne Design Pretty papers bloc Marleen’s Winter Days PB9164 
Marianne Design Clear stamp Kerstpost by Marleen CS1069


Groetnis, Nynkewoensdag 28 april 2021

KKT - Helderrood/paars

 April loopt op zijn einde, dus is het alweer tijd voor Martina's kleurenkaartenteam. Bij het helderrood van de vorige maand werd paars gekozen. Een best wel heftige kleurencombinatie, vond ik, dus ik heb er deze keer best veel wit aan toegevoegd.
De Japanes star embossingfolder kocht ik afgelopen weekend, dus die moest meteen zijn vuurdoop ondergaan. De bloemen zijn gekleurd met Nuvo Shimmer Powders. Ik maakte er vorige week een achtergrond mee, en heb daar de bloemetjes uit gestanst.


Hadden jullie gisteren ook zo'n heerlijke dag? Wat was het lekker weer zeg! In de ochtend heb ik lekker geknutseld, in de middag eerst met man en zoon gefietst en gewandeld en daarna afgesloten met een ijsje. Hopelijk kunnen we volgend jaar toch weer eens ouderwets struinen op een vrijmarkt, die heb ik toch wel een beetje gemist.


Gebruikte materialen: 
Marianne Design Designfolder Japanese star DF3445 
Marianne Design Creatable Blossom LR0697 
Love2Craft snijmal kader 
Crealies Clear Stamps Tekst&zo Beterschap CLWSNL11
Nuvo Shimmer Powders Catherine Wheel & Violet Brocade
Plaksteentjes uit voorraad


Groetnis, Nynkedinsdag 27 april 2021

Wit op wit

 Eigenlijk had ik me voorgenomen om de witte challenge van Marianne Design aan me voorbij te laten gaan, maar zoals jullie zien heb ik me er toch aan gewaagd. Ik was vanochtend bezig met de kaart voor het Kleurenkaartenteam, gebruikte mijn bloemetjes en nieuwe embossingfolder daarvoor, en zomaar ineens was daar een idee voor een kaart. Het werd een huwelijkskaart, daar vond ik het volledig witte heel geschikt voor.

De tekst op het hart embosste ik, ook in het wit, met poeder. Op mijn telefoon was de tekst goed te lezen, maar nu op mijn laptop valt het me tegen. Ik heb er even een filter overheen gelegd, dus ik hoop maar dat jullie het kunnen lezen. Zoals wel vaker, doet de foto de kaart helaas geen recht.


Gebruikte materialen: 
Marianne Design Craftable Heart (basic shape) CR1351 
Marianne Design Creatable Blossom LR0697 
Marianne Design Designfolder Japanese star DF3445 
Marianne Design Gefeliciteerd snijmal+stempel KJ1721 
Carlijn Design Stempels Elegante Verjaardag CDSN-0042 
Eazycraft glitterpapier Parelmoer wit
Vellum


Challenge:


Groetnis, Nynkemaandag 26 april 2021

50 jaar getrouwd

 Vandaag een kaart die al een aantal weken in concept stond. Eigenlijk best een leukerd om te laten zien, maar er kwamen steeds andere kaarten tussendoor.Deze kaart maakte ik in opdracht. Hij is verstuurd naar vrienden van mijn ouders die 50 jaar getrouwd waren. Dit is misschien niet een typische kaart voor een huwelijksjubileum, maar wel erg passend voor dit echtpaar. Ze zijn namelijk, net als mijn ouders, dol op kamperen.


Gebruikte materialen: 
Carlijn Design snijmallen Slimline 1 CDSN-0057 
CarlijnDesign snijmallen Gefeliciteerd blokletters CDSN-0042
AliExpress snijmallen tent en caravan 
Marianne Design Pretty papers bloc Eline’s Summer Picnic PB7056
Plaksteentjes uit voorraad


Groetnis, Nynke


zondag 25 april 2021

Gastdesigner bij Knutsels en Kadootjes

Met deze kaart met een label won ik de vorige challenge bij Knutsels en Kadootjes. Dat betekende weer een klusje als gastdesigner. Daar word ik altijd zo blij van! Ik vind het zo'n eer om te mogen doen.
De nieuwe challenge is er ook echt in in mijn straatje: gebruik een Nederlandse tekst. Nou doe ik dat al bijna altijd, soms afgewisseld met een Fryske tekst en slechts heel af en toe in het Engels. Ingewikkeld was dit dus niet, wel moeilijk kiezen.

Achter elke traan die vloeit, glinstert een herinnering

Ik had een aantal ideeën in mijn hoofd, met mooie papierblokken die ik bij de Action kocht en omdat ik niet kon kiezen, maakte ik meteen maar drie kaarten. Vandaag laat ik er twee zien, de derde komen jullie nog tegen bij de reminder van deze challenge.


Bovenstaande kaart werd een 'eclipse' kaart. Ik stanste de JIJ uit het bloemenpapier, verhoogde de letters met hetzelfde bordeauxrode karton als van de mat en legde ze weer terug. Een heel subtiel effect geeft dat. Zo mooi!


Gebruikte materialen:
Craft Sensations designpapier (twee verschillende 30x30 blokken) 
Carlijn Design Stempels Gecondoleerd CDST-0033 
Marianne Design Karin's JIJ KJ1726


Groetnis, Nynke


zaterdag 24 april 2021

Happy anniversary

Twee jaar geleden mocht ik 'best woman' zijn op een poepsjieke bruiloft in Engeland. Mijn beste vriend woont daar, en hij trouwde met zijn vriend. Wat een happening was dat! Echt een trouwerij zoals je wel op tv ziet. Een groot gezelschap in een prachtig hotel, een 'wedding party' van bruidsmeisjes en -heren, allemaal in dezelfde jurken en pakken, fantastisch weer, lekker eten en een feest van jewelste. We hebben het nog vaak over dat prachtige weekend in Engeland, en onze zoon scrollt graag door de foto's op mijn telefoon van die dagen.


Aan die bruiloft ging een hilarisch vrijgezellenfeest vooraf, in Amsterdam. We droegen daar allemaal een regenboogvlag, als hoedje, sjerp of haarband. Dat vonden we wel passend, voor een homohuwelijk.
Nu zijn de bruidegoms al twee jaar getrouwd, en daar moest natuurlijk wel een kaartje heen. Voor het eerste jubileum maakte ik de uitnodiging na, deze keer vond ik het leuk om te refereren aan de regenbogen van het geweldige vrijgezellenfeest.
Deze keer ook een Engelse tekst, die zie je bij mij niet zo vaak.


Gebruikte materialen: 
Carlijn Design snijmallen Slimline 1 CDSN-0057 
Love2Craft snijmal wolkenrand  
Altenew Wishing You Stamp Set 
WOW embossingpoeder Opaque Bright White Super Fine
Vellum
Action Holografisch zilverpapier
Distress Inkt Tumbled Glass

En omdat het kan, een paar foto's van dat mooie weekend in Engeland, kunnen jullie ook een beetje meegenieten ;-)Groetnis, Nynke


 

donderdag 22 april 2021

Kerstkaart week 16

Week 16 alweer voor de kerstkaartjes! De tijd vliegt hoor, en dat terwijl er behalve werken, slapen en knutselen toch vrij weinig te doen is. Gelukkig heb ik afgelopen week wel wat mensen gezien en gisterochtend zelfs even een knutseldate gehad. Heerlijk hoor, een ochtendje freubelen en lekker bijkletsen. Dat resulteerde in twee kerstkaarten, waarvan ik er hier vast één laat zien.  


In de stapel designpapier die ik van een vriendin kreeg (van haar overleden schoonmoeder), zat een prachtig blokje papier van Studio Light. Verder een lief hertje er bij in de glinsterende sneeuw, een tekstje en dan is kerstkaart nummer 16 alweer klaar!


Gebruikte materialen: 
Marianne Design Collectable Eline's Deer COL1401
Love2Craft Snijmal Polaroid 
Studio Light Paperpad Winter Days PPWD100 
Eazycraft glitterpapier Parelmoer wit
 Marianne Design Clear stamp Eline’s Christmas EC0151


Challenges:


Groetnis, Nynke

dinsdag 20 april 2021

Gastdesigner bij Mijn Hobbyhonk

 Bij Mijn Hobbyhonk start vandaag een nieuwe challenge. Het thema is deze keer: kikkers. Omdat ik een topplekje had behaald, mocht ik gastdesigner zijn.  Gelukkig had ik op mijn verjaardag het leuke knipvel met de kikkers gekregen, en het Summer Picnic papierblok. Dat past er qua kleur zo goed bij! 


Ik koos voor deze leuke sketch van Try Stampin' on Tuesday, maar kan hem daar, zoals ik eerder al vertelde, helaas niet meer insturen. Niet zo slim gepland van mij... Dit is overigens wel een sketch die ik ga bewaren, ik vind het zo'n leukerd!


Gebruikte materialen: 
Marianne Design Knipvel Eline’s Frogs AK0084 
Marianne Design Pretty papers bloc Eline’s Summer Picnic PB7056 
Marianne Design Creatable Blossom LR0697 
Crea-Nest-Lies XXL 22 (stitch) 
Crealies Clear Stamps Tekst&zo Beterschap CLWSNL11


Groetnis, Nynkemaandag 19 april 2021

Jort geboren

 Hoera! Jort is geboren, de derde 'schoolbaby'. Met die babyboom op mijn werk zijn we nu over de helft. Drie baby's op de wereld gezet, nog twee te gaan! Inmiddels mag ik ook al over het verlofkaartje voor de volgende collega gaan nadenken, want die gaat  over twee weken ook al met zwangerschapsverlof.


De kangoeroe had ik nog niet eerder gebruikt, dus die geleend en meteen maar een paar keer gemaakt. Deze is zo perfect voor een geboortekaartje! Ik maakte er deze keer een stoere kaart van in kraft en donkerblauw, met een beetje zilver. De vlaggetjeslijn moest er ook op, dan kan deze kaart mooi meedoen bij 2 sisters. Ik had het liefst letters gestanst voor op de vlaggetjes, maar helaas waren al mijn letters te groot. Dan maar gestempeld en ge-embossed, dat glinstert minstens zo mooi. Zou ik nu dan nóg een stansalfabet moeten kopen?


Gebruikte materialen: 
Marianne Design Collectable Eline’s Kangaroo COL1446 
Marianne Design Creatable Bunting Banners LR0581 
CarlijnDesign snijmallen Fijne feestdagen Groot CDSN-0065 (sterretjes) 
Marianne Design Pretty Papers bloc Men Only PK9169 
Marianne Design Pretty papers bloc Ocean Adventure PB9162
Designpapier Craft Sensations 
Carlijn Design Clear stamps Alfabet Modern CDST-0046Groetnis, Nynkezondag 18 april 2021

Nog een keer TSOT

Toen ik mijn beterschapskaartje nèt af had afgelopen week, zag ik bij Annemarie en Merit deze leuke kaart volgens dezelfde sketch. Ik had mezelf zo gefixeerd op het gebruiken van een plaatje voor deze sketch, dat de leuke diertjes geen tel in mij op waren gekomen. Meteen nam ik mij voor om de sketch nog een keer te maken, maar dan met een van de leuke diertjes van Eline Pellinkhof.


Het werd een behoorlijke last minute klus, ik stuur de kaart nu in met nog ongeveer twee uur te gaan voor deze challenge. Zo laat heb ik volgens mij nog nooit een kaart ingestuurd. Het lijkt potverdrie wel net mijn huiswerk op de middelbare school (en eerlijk is eerlijk, ook op het HBO kwam dat nog vaak voor).

Wat is die alpaca leuk hè? Ik had er lekker een paar op voorraad liggen, in elkaar gezet tijdens een knutseldate met mijn collega. Kon hem mooi van haar gebruiken. Het wordt echt wel tijd dat de avondklok weer wordt afgeschaft, dan kunnen we weer eens samen een avondje freubelen.


Gebruikte materialen: 
Marianne Design Collectable Eline’s Alpaca COL1470 
Marianne Design Pretty Papers Bloc Floral Delight PK9161 
Marianne Design Pretty papers bloc Eline’s Summer Picnic PB7056
Snijmal polaroid frame Love2Craft 
Craft Emotion Clear Stamp set 130501/1707

Challenge:


Groetnis, Nynke

zaterdag 17 april 2021

Beterschapskaartje

Dank jullie wel weer voor de leuke en lieve reacties op mijn afgelopen kaartjes! Het lukt mij op mijn werkdagen niet altijd goed om bij iedereen langs te komen voor een berichtje, en dat vind ik vooral op de kerstkaartendonderdag best vervelend. Superlief dat jullie zo enthousiast blijven reageren op mijn kaarten!

Dan over de kaart van vandaag. Ik dacht afgelopen week even slim te zijn: een leuke sketch van Try Stampin' on Tuesday combineren met een opdracht als gastdesigner. Toen ik de GD-kaart in wilde plannen, kwam ik tot de ontdekking dat dat niet samen zou gaan, want ik mag die kaart pas plaatsen als de challenge al is afgelopen. Tsja, wat doet een mens dan? Nog een kaart maken natuurlijk!Ik pakte een mooi plaatje, zocht er passend designpapier bij en maakte nog een kaart. Het maken ging nu lekker vlot, omdat ik alle maten en verhoudingen al een keer had berekend.

Ik blijf het werken met dit soort plaatjes best lastig vinden. Ik wil er niet al te veel bij 'proppen' om de aandacht niet te veel af te leiden van het plaatje, maar dan vind ik ze ook al snel te kaal. Deze kaart zag er eerst ook anders uit. Ik heb het hoekje met bloemen en de plaksteentjes later nog toegevoegd.


Gebruikte materialen: 
Crea-Nest-Lies XXL 22 (stitch) 
Crea-Nest-Lies XXL 08 
Marianne Design Creatable Blossom LR0697 
Marianne Design Craftable Kan met bloemen by Marleen CR1499 
Marianne Design Craftable Poinsettia by Marleen CR1478
Marianne Design Birdhouses Spring Knipvel VK9573 
Marianne Design Pretty papers bloc Eline’s Summer Picnic PB7056
Designpapier Craft Sensations


Challenge: 
TSOT #501


En ik ben zoooooooo blij! Afgelopen week won ik (voor het eerst) de challenge van Marianne Design. Dat voelt stiekem wel extra speciaal, ik vind daar de winnende kaarten altijd zo mooi! Denk dan vaak dat ik daar met de mijne nooit aan kan tippen.
Er zit natuurlijk nog even een leuk prijzenpakket aan verbonden, dus ik kan de komende tijd weer lekker aan de slag!
Groetnis, Nynke


donderdag 15 april 2021

Kerstkaart week 15

 Deze week een vlug-klaar-kaartje voor 52 Weeks to Christmas en CHNC. Ik had van mijn kerstkaart in pastelkleuren nog een uitgestanste tekst over. Als je deze in twee kleuren stanst, maak je er eigenlijk meteen twee. Voor nu best handig, want zo was mijn kerstkaart gauw af. Deze kaart was, nu ik niet hoefde te stansen, echt binnen een half uurtje klaar.


Ik gebruikte deze kaart van LindaCrea als inspiratiebron. Het papier dat zij gebruikte heb ik ook, en wilde ik in eerste instantie gebruiken voor deze kaart. Alleen is mijn tekst met zilver, en dit papier heeft gouden accenten. Dat vond ik minder mooi matchen, en zo haalde ik mijn blokje met Eline's Silver Stars maar tevoorschijn.

Hieronder een detailfoto, in een poging de glitters van het zilverpapier mooi te vangen. Jammer dat die glitter op een foto lang zo mooi niet schittert.


Gebruikte materialen: 
Carlijn Design snijmallen Grote teksten Kerst CDSN-0078 
Marianne Design Pretty papers bloc Eline’s Silver Stars PB7048
Vaessen Creative Zelfklevend glitterpapier
Vellum


Groetnis, Nynkewoensdag 14 april 2021

Voorjaarskleuren

 Er lopen momenteel toch wel een stuk of drie challenges met zo'n beetje hetzelfde kleurenpalet. En laat dat groen-wit-roze nu een zeer geliefde combinatie van mij zijn! Daar wilde ik dus wel een keer aan meedoen.
Ik had nog een krans uitgestanst klaarliggen, daar konden wel mooi de leuke bloemetjes op die ik voor mijn verjaardag kreeg vorige maand. En laat die krans nu perfect op een ronde kaart passen. Ideaal voor de challenge bij Marianne Design.


Ik vond een mooi wit houtnerfpapiertje in mijn voorraad dat goed als achtergrond kon dienen. In mijn bak met lintjes vond ik dit mooie stippeltjeslint, dat er heel mooi bij past (al zeg ik het zelf). 


Gebruikte materialen: 
Marianne Design Creatable Wicker Wreath LR0691 
Marianne Design Creatable Blossom LR0697 
Marianne Design Craftable Poinsettia by Marleen CR1478 (blaadjes)
Marianne Design Gefeliciteerd snijmal KJ1721 
Designpapier Stampin' Up Wood Textures
Lint en plaksteentjes uit voorraad


Challenges:
Dutch Card Lovers (gebruik houtnerfpapier als achtergrond)
Marianne Design (ronde kaart)
4-Season Challenge Blog (kleurenpalet)
Carlin's Kaartenparadijs (moodboard + strasssteentjes)
Kaartjes Inspiratie Challenges (kleurenpalet)


Groetnis, Nynke

                               maandag 12 april 2021

Sneaker #2

 Deze kaart met de leuke sneaker maakte ik met mijn nicht in het achterhoofd. Zij is er één van een tweeling, dus vond ik het wel leuk om voor haar tweelingzus een vergelijkbare kaart te maken. Ik gebruikte hetzelfde blok designpapier voor de layout en koos voor de schoen weer voor papier met gouden noppen.


De meiden worden 17, een leuke leeftijd en deze sneaker vind ik daar wel erg geschikt voor. Ik verwacht niet dat ze op mijn blog kijken, dus ik durf de kaart vast wel te plaatsen. Er is een kansje dat hun moeder (mijn tante) ze wel ziet, maar die verklapt niks (hoop ik toch).


Gebruikte materialen:
Snijmal sneaker AliExpress 
Marianne Design Creatable Gefeliciteerd LR0651 
Designpapier Décotime


Challenges: 
Cuttlebug Mania (polkadots)
Kreativ Tanten (stippen of strepen)


Groetnis, Nynke

zondag 11 april 2021

Nog meer planten

Bij Try Stampin' on Tuesday had ik een leuke sketchchallenge gezien waar ik nog graag aan mee wil doen. Al de hele week had ik er allemaal ideeën voor in mijn hoofd en vandaag kon ik er eindelijk mee aan de slag.


 Vanochtend waren wij weer eens vroeg wakker, dus kon ik lekker aan de freubel. Tijdens een winkelafspraak bij de Action kocht ik afgelopen week een mooi blok papier, dat erom schreeuwde gebruikt te worden. Het papier met de plantjes trok meteen mijn aandacht, want die worden gevraagd bij Knutsels en Kadootjes.

Ik kon niet kiezen of ik het designpapier als strook of als achtergrond wilde gebruiken, dus ik heb maar gewoon twee kaarten gemaakt met deze sketch. Eén exact volgens voorbeeld, de andere liggend. 


De kaarten hadden vrij vlot klaar kunnen zijn, maar het duurde toch nog een tijdje. Ik stanste namelijk heel veel potjes, planten en cactussen, om maar genoeg keuze te hebben. Daar heb ik zeker de helft niet van gebruikt. Gelukkig is het geen bederfelijke waar en wat in het vat zit, verzuurt niet. Zo'n hoeveelheid planten is nooit weg natuurlijk, die komen een andere keer wel weer eens van pas. 


Gebruikte materialen: 
Crea-Nest-Lies XXL 22 (stitch) 
Carlijn Design snijmallen Rechthoeken & Frames CDSN-0037 
Marianne Design Craftable Cactus CR1413 
Marianne Design Craftable Marleen's greenery CR1464
Snijmal grote plant + pot + steker AliExpress 
Carlijn Design Stempels Elegante Verjaardag CDSN-0042
Designpapier Décotime
Plaksteentjes uit voorraad


Challenges:
TSOT #500 (first card)
Knutsels&Kadootjes (eerste kaart)


Groetnis, Nynke


zaterdag 10 april 2021

Gastdesigner bij Carlin's kaartenparadijs

 Met deze kaart haalde ik bij Carlin's Kaartenparadijs een top 3 notering. Superleuk natuurlijk! Ik mag gastdesigner zijn voor de lopende challenge, en dat is er wel eentje waar ik wat mee kon. Maak een kaart geïnspireerd op het volgende moodboard en verwerk er parels en/of strasssteentjes op.


Ik hou erg van de kleurencombinatie roze/wit/groen, dus dit was helemaal in mijn straatje. Die kleurencombinatie is ook wel de grootste inspiratiebron geweest uit het moodboard. Eitjes, lammetjes of vogelhuisjes zitten ook niet echt in mijn (toch niet geringe) verzameling snijmallen, dus ging ik maar vooral voor de bloemetjes en de kleuren uit de foto's. Ik maakte er een lenteachtig kaartje van, met een kan met takken, en potjes met planten.Ook deze kaart werd al snel geconfisqueerd door mijn moeder. Gelukkig had ik er deze keer wel al een foto van gemaakt.


Gebruikte materialen:
Snijmallen kan, kader en sommige takken: AliExpress 
Marianne Design Craftable Marleen's greenery CR1464 
Marianne Design Craftable Cactus CR1413 
Marianne Design Craftable Kan met bloemen by Marleen CR1499 
Carlijn Design Stempels Elegante Verjaardag CDSN-0042
Designpapier Craft Sensations
Plaksteentjes en -parels uit voorraad


Groetnis, Nynke
donderdag 8 april 2021

Kerstkaart week 14

 Ja, dit zien jullie goed hoor, een borduurkaart bij mij! Had ik zelf eerlijk gezegd nooit verwacht. Wat ik ook niet had gedacht, is dat ik het borduren eigenlijk erg leuk zou vinden. En best ideaal, want je hoeft er niet zoveel spullen voor bij elkaar te zoeken. Dat moet ik normaal gesproken wel voor een kaart, en al die spullen moeten aan het eind weer worden opgeruimd, want ik freubel gewoon aan de eettafel. Dit borduren lukt ook prima op de bank voor de tv.Hoe ik nu zo aan het borduren kwam: Een vriendin belde mij een tijdje terug. Haar schoonmoeder is overleden en die was fervent kaartenmaakster. Helaas waren er al veel materialen weggegooid door de kinderen, maar er is ook nog flink wat gered gelukkig. En zo kreeg ik een tas vol linnenkarton, een stapel met blokken designpapier, borduurgaren en een flinke stapel kaarten met een voorgeprikt patroon er op. Plaatjes waren er ook bij en een Cuttlebug, zo goed als nieuw. Helaas hebben de platen daarvan de opruimwoede niet overleefd. Vraag aan jullie: Is het de moeite nog om de platen los aan te schaffen? En welke heb ik dan nodig?


Ik ben niet vies van een uitdaging, dus ik heb met hulp van 'borduurkoningin' Wilma me meteen maar gewaagd aan het borduren van een kaart. Ontzettend leuk om uit te vogelen, en soms best lastig, want er waren geen steekverhoudingen of beschrijvingen meer bij de voorgeprikte kaarten. Ik koos eerst deze lieve engeltjes van Syta van Gelderen en zocht daar mijn garen bij uit. Er is nog wel wat voor verbetering vatbaar, maar ik ben best tevreden voor een eerste poging. Ik sluit niet uit dat jullie nog meer geborduurde kaarten van mij gaan zien. 
Deze mag in ieder geval lekker meedoen bij 52WTC en CHCC. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

En een van mijn kaarten haalde een topnotering:

 
http://trystampinontuesday.blogspot.com/?m=0Groetnis, Nynke

maandag 5 april 2021

Alcoholinkt #4

 Dank jullie wel voor de leuke en lieve reacties op mijn vorige kaart! Goed ook om te weten dat er ooit een tijd komt dat onze zoon wat langer slaapt. Helaas heb ik daar afgelopen dagen nog niet van mogen proeven.
Gelukkig ben ik zelf ook een vroege vogel, dus half zeven vond ik nog wel acceptabel. Ik probeer maar de voordelen er van in te zien. Het levert knutseltijd op, en anders wel tijd om een rondje langs jullie allemaal te maken. 


Omdat de hoeveelheid mannenkaarten in mijn voorraad nogal onder de maat is, besloot ik om van één van mijn creaties met alcoholinkt een kaart te maken voor een man. Ook nu heb ik geprobeerd de kleuren van de inkt de aandacht te geven die ze verdienen. Ik hield de kaart dus maar weer vrij eenvoudig.


Gebruikte materialen: 
Marianne Design Creatable Gefeliciteerd LR0651
Snijmallen zeshoeken Action
Alcoholinkt Ranger
Yupo papier


En tot slot nog even een top 3 notering bij Knutsels en Kadootjes met deze kaart:

 

Ik blijf dat toch echt leuk vinden, zo'n topplekje. En helemaal als er, net als nu, een job als gastdesigner aan vast zit.


Groetnis, Nynke

zaterdag 3 april 2021

Nieuwe woning

 Ik maakte gisteren maar weer eens een kaartje op de vroege ochtend. Zo flauw, die zoon van ons. We moesten hem de hele week wakker maken om naar school te gaan en op de dag dat we allebei niet naar school hoefden stond-ie om zes uur naast mijn bed. 


Nou ja, dan maar een rondje leuke challenges gezocht en een kaart gemaakt. Een verhuiskaartje komt vast wel weer eens van pas. Ik haalde het mooie trappetje maar weer eens tevoorschijn, die had ik dit jaar nog niet gebruikt.


Gebruikte materialen: 
Marianne Design Craftable Marleen's shelves CR1463 
Marianne Design Craftable Marleen's greenery CR1464 
Marianne Design Craftable Cactus CR1413 
Marianne Design Clear stamp Friese woorden CS0983
Snijmal katten AliExpress
Designpapier Craft Sensations en DécoTime


Challenges:
Knutsels en Kadootjes (planten in potten)
Kaartjes Inspiratie Challenge Blog (kleurenpalet)
Try Stampin' On Tuesday (sketch)

 


Groetnis, Nynke