woensdag 14 juni 2023

Nog eens recyclen

 Veel kaarten gemaakt de afgelopen tijd en dus ook veel kaarten in concepten. Het was even lastig kiezen welke ik wilde plaatsen.

Het werd deze CAS kaart. Ik maakte hem voor een sketch challenge bij CAS Colours & Sketches, maar had over het hoofd gezien dat de kaart vierkant moest zijn. Nu kon ik hem niet insturen, jammer hoor...


Het gebruikte karton is van een verpakking van een tube handcrème die ik van een vriendin kreeg. Hele fijne crème overigens, en een prachtig doosje. Het heeft een aantal weken door het huis geslingerd voor ik er een goed idee bij had. Dat kwam met die sketch, maar nu is het een prima kaart voor de voorraad. Naast het papier van het doosje voegde ik nog wat vellum toe, een tekststans van Marianne Design en wat glinstersteentjes.

Na twee dagen in de warmte klusjes doen van de to do list voordat de baby komt, plan ik vandaag een relax/knutseldagje in. Ik loop over van de ideeën, ik wil graag wat verjaardagskaartjes in het vooruit maken en er zijn nog wat challenges waar ik aan mee wil doen. 

Fijne dag vandaag!
Groetnis, Nynke


5 opmerkingen:

 1. Leuke kleurtjes heeft die verpakking (ik herken hem niet) en zo leuk hoe je er zo’n mooi kaartje mee maakte Nynke xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooi kaartje met het leuke karton leuk idee om de cirkels zo op te plakken
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart met cirkels in deze mooie kleuren Nynke.
  Groetjes Elle-Jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk met de cirkels en mooi van kleur! Nog een paar weken Nynke en dan kun je de baby in je armen sluiten...hou het maar een beetje relaxed!
  groetjes Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kaart met cirkels. Helemaal leuk dat je daar ook een verpakking van een crème voor gebruikt hebt. Soms is een verpakking inderdaad te mooi om weg te doen. Sterkte met de laatste weken van je zwangerschap, zeker met deze warmte. Goed om dan ook te relaxen en lekker kaartjes te maken.
  Groetjes, Wies

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achterlaat. Ik lees ze altijd met veel plezier!