vrijdag 20 augustus 2021

Escha is geboren!

 Eind juli werden wij verblijd met een prachtige uitbreiding van de familie. Mijn zwager en schoonzus kregen een mooi lief dochtertje, dat de naam Escha (zeg: Esja) kreeg.


Na het ontvangen van het geboortekaartje ging ik aan de slag met het maken van een felicitatiekaartje. Meestal bedenk ik gewoon zelf iets, maar deze keer wilde ik proberen aan te sluiten bij het kaartje dat de ouders stuurden.
Zoals je ziet, is dat ten dele gelukt. Ik had geen inkt of designpapier in de goede kleur, maar wel mooi papier met een gelijksoortig aquareleffect. Ik ging maar voor lekker roze, altijd goed voor een meisje.


Vandaag nog een dagje voorbereiden op school, en dan beginnen vanavond de repetities weer van het dweilorkest. Daar kijk ik naar uit, al vind ik het wel jammer dat we tijdens het musiceren nog gebonden zijn aan de anderhalve meter afstand. Maar gelukkig zien we elkaar weer en mogen we weer samen muziek maken!


Gebruikte materialen: 
Carlijn Design snijmallen Slimline 1 CDSN-0057 (hart) 
Marianne Design Collectable Charming Alfabet COL1397 
Marianne Design Creatable Voetjes LR0305
Designpapier CraftSensations


Groetnis, Nynke

2 opmerkingen:

 1. Hoi Nynke,
  wat een mooie kaart heb je gemaakt naar aanleiding van het echte geboortekaartje. Prima gelukt. Bijzonder he, weer een nieuw mensje in de familie. Succes weer met schoolvoorbereidingen en musiceren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een superschattig kaartje leuk om het na te maken van het geboortekaartje is goed gelukt.
  veel plezier met musiceren gezellig hoor om weer bij elkaar te komen wij hebben het met het koor ook al uit geprobeerd is effe wennen op anderhalve meter maar het ging prima en super gezellig om weer bij elkaar te zijn 1 september beginnen we weer officieel
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achterlaat. Ik lees ze altijd met veel plezier!